over marjolijn

MarjolijnHorsselenberg

Geïnteresseerd?

Hier vind je meer informatie over de diensten

Authentiek, persoonlijk, empathisch en eerlijk.

Ik ben Marjolijn Horsselenberg, oprichter van mh virtual business partner met meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland in het groot- en kleinbedrijf. Mijn corporate reis ben ik begonnen in Sales, via Marketing in Inkoop-en Contractmanagement en Supply Chain Management beland om te eindigen in Retail Promotie.

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”

Ik deins niet zo snel terug voor nieuwe dingen. Hierdoor heb ik ook uiteenlopende ervaringen kunnen opdoen.

Na deze waanzinnige reis door verschillende bedrijven en afdelingen wil ik nu al mijn kennis overdragen aan het MKB. Daarom heb ik besloten ook als ondernemer verder te gaan. In januari 2020 ben ik gestart in mijn onderneming mh virtual business partner.

Ik werk graag samen met ondernemers die net als ik maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden. Als virtueel manager help ik ondernemers in het MKB te groeien en een bedrijf neer te zetten dat klaar is voor de toekomst.

ervaring

inkoop- en contractmanagement

MCIPS gecertificeerd, inkoopstrategie, contractmanagement, online tendering, SAP Ariba, Public Private Partnerships (PPP), Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI)

project management

projectcoordinatie van A tot Z, zoals implementatie van een tool, coodinatie van de bouw van je nieuwe website, opganisatie van je beursevenement

online marketing & communicatie

marketing strategie, social media, websupport, nieuwbrieven redigeren, teksten vertalen

procesoptimalisatie

in kaart brengen huidige processen, procesverbeteringen voorstellen en doorvoeren

training & workshops

ik geef workshops online of op locatie

talen

nederlands
engels
duits
frans