Online Meeting VIP – Individuele Online Meeting Training Coaching en Begeleiding

Organiseer jij binnenkort een belangrijke online meeting?  Een online conferentie? Of een online training? Wil jij  gebruik maken van bijvoorbeeld ZOOM Meeting gaan gebruiken en wil je goed beslagen ten ijs komen? Maar heb je nog niet de juiste kennis in huis? Boek dan het OnlineMeeting VIP pakket. Individuele Training, Coaching en Begeleiding voor een succesvolle ZOOM sessie.

Je leert de ins en outs van de mogelijkheden die bijvoorbeeld ZOOM te bieden heeft, je krijgt alle handvatten om een geweldige online (ZOOM) sessie te plannen en te houden. Je leert hoe je een online sessie moet opzetten in ZOOM en voor te bereiden.  Je leert hoe je je deelnemers kunt betrekken door gebruik te maken van allerlei tools. We kijken oa naar de opties zoals het online delen van inhoud, online samenwerken, het gebruik maken van break-out rooms en polling. We nemen jouw specifieke case door en je krijgt tips voor jouw geplande sessie.

Maar dan sta je er nog niet alleen voor. Kies je voor het OnlineMeeting VIP PRO pakket, dan sta ik je bij tijdens je eerste sessie. Ik ben je side-kick op de achtergrond tijdens het evenement en zorg dat je sessie goed verloopt. Na je sessie evalueren we samen hoe het is gegaan en kijken we naar eventuele verbeterpunten.

Trainingsaanbod

OnlineMeeting VIP

Training Coaching en Begeleiding

Wat krijg je?

 3 individuele online training sessies in ZOOM

Inspiratie sessie voor jouw specifieke geplande sessie

Templates voor meeting scripts, checklist

Individuele Feedback op het script voor jouw geplande sessie

Do’s and Don’t’s tips voor een succesvolle meeting

 

Wat levert het je op?

Uitgebreide kennis van mogelijkheden van de tool

Zelfverzekerd je Online Meeting sessie houden

 

Jouw investering

EURO 300,-

 

Boek nu een kennismakingsgesprek

OnlineMeeting VIP PRO

Training Coaching en Begeleiding

Wat krijg je?

3 individuele online training sessies in ZOOM

Inspiratie sessie voor jouw specifieke geplande sessie

Templates voor meeting scripts, checklist

Individuele Feedback op het script voor jouw geplande sessie

Do’s and Don’t’s tips voor een succesvolle meeting

Oefensessie (dry-run)

Side-kick tijdens jouw sessie (max 1 uur, langere sessies tegen meerprijs)

Evaluatie/ feedback nav de sessie

 

Wat levert het je op?

Uitgebreide kennis van de mogelijkheden

Zelfverzekerd je Online Meeting sessie houden

Tijdens je sessie kan jij je focussen op de inhoud, ik ben jouw sidekick op de achtergrond

Na deze training draai jij je hand niet meer om voor jouw volgende online meeting in ZOOM

 

Jouw investering

EURO 500,-

 

Boek nu een kennismakingsgesprek

Marjolijn voegt als co-host bij een Zoom-meeting direct veel toe. Dankzij haar kan ik me volledig concentreren op de inhoud, terwijl zij alles er omheen doet. En als ik zeg alles, bedoel ik ook alles: deelnemers toelaten, muten, chatten, vragen beantwoorden van deelnemers, een poll opzetten, een online brainstorm organiseren. Maar ook in de voorbereiding en de afronding, die minstens zo belangrijk zijn bij een goede online meeting, neemt ze veel organisatorisch werk uit handen. Met de hulp van Marjolijn kan ik me met een gerust hart focussen op mijn inhoudelijke rol als moderator.
Erik-Jan Bolsius – Director Interact Law

Veel gestelde vragen

Heb ik al voorkennis nodig of ervaring hebben met de tools zoals ZOOM?

Nee, er is geen specifieke voorkennis of ervaring nodig. Indien je dit al wel hebt, is dat natuurlijk geen probleem en kunnen we dieper ingaan op andere onderdelen.

Moet ik een betaalde versie van ZOOM hebben?

Nee, niet per sé. Uiteraard geeft de betaalde versie van ZOOM je meer mogelijkheden dan de gratis versie. De gratis versie geeft je daarentegen al heel veel opties. Een van de grote verschillen is bijvoorbeeld de duur van de meetings. Met de gratis versie kan je maximaal 40 minuten vergaderen (als je met meer dan 2 personen bent). Bij de betaalde versie heb je deze belemmering niet. Tijdens de individuele sessies ga ik in op jouw wensen en kijk ik wat jij nodig hebt.

In mijn bedrijf gaan meer collega’s ZOOM meetings organiseren. Kan ik met mijn meerdere mensen van mijn bedrijf deelnemen aan de cursus?

Neem contact op met mij en wij gaan samen kijken naar een goede training op maat.

Mijn Nederlands is niet goed of de sessie wordt in het Engels, Duits of Frans gehouden. Is dat een probleem?

Nee, dat is geen probleem. Nederlands is mijn moedertaal, maar ik spreek vloeiend Engels en Duits. De training sessies kan ik ook in het Engels en Duits geven. Mijn Frans is goed genoeg om een jouw sessie te volgen en te begeleiden.