Virtuele achtergrond timers

Houd jij of een van je presentatoren een online presentatie? Gebeurt het ook dat je dan de tijd niet goed in de gaten kunt houden? Wil je een korte oefening tijdens je online training doen van 1 tot 5 minuten? Maak het jezelf gemakkelijk met de virtuele achtergrond timers met een countdown timer. In mijn shop vind je  virtuele achtergrond timers van 1 minuut tot wel 90 minuten.

Waar kan je virtuele achtergrond timers voor gebruiken?

groene virtuele achtergrond timer

Voor wie zijn de virtuele achtergrond timers?

Virtuele achtergrond timers zijn handig voor iedereen een actieve rol hebben tijdens en online sessie.

Als online host/ moderator kan je ervoor kiezen zelf de achtergrond timer te gebruiken en de presentatoren zien de timer bij jou in beeld

Als presentator/ trainer kan je er ook voor kiezen zelf de virtuele achtergrond timer te gebruiken zodat je in een oogopslag ziet hoe lang je nog hebt.

Hoe gebruik ik de virtuele achtergrond timer?

De virtuele achtergrond timers zijn .mp4 video’s die je gemakkelijk instelt als virtuele achtergrond in ZOOM. Helaas kan je in Microsoft Teams nog geen video’s als virtuele achtergrond instellen.

In het filmpje leg ik uit hoe je de virtuele achtergrond instelt en hoe je deze kan gebruiken.

Wil jij ook zo’n virtuele achtergrond timer? Ik heb een aantal timer gratis voor je om te testen. Dit zijn timers van 1 minuut, met een lichte en een donkere achtergrond. Ik heb speciaal niet voor een zwarte of witte achtergrond gekozen omdat deze kleuren niet mooi overkomen in ZOOM.

In de shop vind je virtuele achtergrond timers van verschillende lengtes, van 1 minuut voor korte online oefeningen tot wel 90 minuten voor langere online lezingen. Ze zijn verkrijgbaar in een donkere en lichte achtergrond en met een kader. Meer kleuren zijn in de maak.

gepersonaliseerde virtuele achtergrond

Mis jij een bepaalde timer of wil je een op maat gemaakte timer? Neem dan contact met mij en mail mij op marjolijn@mh-virtualbusinesspartner.nl

Scroll to Top