Online Meeting Sidekick: Live begeleiding van jouw online meeting

Je houdt binnenkort een belangrijke vergadering, conferentie of training in bijvoorbeeld ZOOM Meeting. Jij hebt de tools zoals ZOOM al prima onder de knie. Maar hoe zorg je ervoor dat je alle ballen tijdens de meeting in de lucht houdt? Logisch dat je de volle aandacht wilt hebben bij de deelnemers en focussen op je presentatie.

JE WILT NIET AFGELEID WORDEN DOOR GEDOE OP DE ACHTERGROND

Wie laat mensen tussentijds binnen? Wie volgt de chat? Wie zorg dat iedereen on mute blijft? Wie zet de poll klaar? Wie bereidt de break-out rooms voor? Wie beantwoordt technische vragen?

Ik heb dé oplossing voor jou. Ik help jou als sidekick tijdens je event. Ik ontzorg jou op de achtergrond tijdens je meeting.

BEGELEIDING VAN JOUW ONLINE MEETING IN BIJVOORBEELD ZOOM MET HET ONLINEMEETING-SIDEKICK PAKKET

Wat krijg je?

In de voorbespreking bespreken we je script zodat ik precies weet hoe je sessie eruit ziet en wat jouw doel is van de sessie. We bespreken onze rollen: wat doe jij en wat doe ik tijdens de meeting. Ook zorgen we dat eventuele presentaties en andere documenten bij mij klaar staan om te delen.

Tijdens jouw sessie ben ik je co-host en neem de taken op de achtergrond van je over. Je hoeft je geen zorgen te maken over vragen in de chat zoals  ”mijn audio doet het niet”, “waar vind ik de gallery view knop”. Als mensen tussentijds binnenkomen laat ik ze binnen. Ik houd inkomende vragen in de gaten en kan deze voorleggen na de presentatie. Ik zet je poll en break-out rooms klaar om te starten.

Na de sessie zorg ik ervoor dat je de pollresultaten, presentaties, sceenshots van whiteboards & annotaties en een screenshot van je event hebt om te delen met je deelnemers.

Wat levert het je op?

  • Je kan je focussen op het wezenlijke, namelijk jou deelnemers.
  • Je wordt niet afgeleid.
  • Met meer vertouwen je Online Meeting sessie in bijvoorbeeld ZOOM
  • Geruststelling dat je er niet alleen voor staat!

Heb je een specifieke wens? Meer ondersteuning nodig bij het opzetten, plannen en de invulling van jouw meeting? Ik maak een offerte op maat voor jouw meeting.

online meeting sidekick

begeleiding bij jouw online sessie
vanaf Euro275,-- excl BTW
  • voorbespreking
  • begeleiding tijdens je event (tot max 1 uur). Langere sessies mogelijk tegen meerprijs
  • nazorg: informatiepakket bestaande uit de presentaties, evtl screenshots van annotaties, whiteboards en polls, gallery view screenshot van jouw sessie om te delen met jouw deelnemers

gratis E-book online meeting

10 tips om zelfverzekerd je volgende online meeting te organiseren en te begeleiden

Bekijk ook eens mijn filmpjes over Online meetings

Scroll to Top