ZOOM-in Sidekick: live begeleiding van jouw ZOOM Meeting

Je houdt binnenkort een belangrijke vergadering, conferentie of training in ZOOM Meeting. Jij hebt ZOOM al prima onder de knie. Maar hoe zorg je ervoor dat je alle ballen tijdens de meeting in de lucht houdt? Logisch dat je de volle aandacht wilt hebben bij de deelnemers en focussen op je presentatie.

Je wilt niet afgeleid worden door gedoe op de achtergrond

 

Wie laat mensen tussentijds binnen? Wie volgt de chat? Wie zorg dat iedereen on mute blijft? Wie zet de poll klaar? Wie bereidt de break-out rooms voor? Wie beantwoordt technische vragen?

Ik heb dé oplossing voor jou. Ik help jou als sidekick tijdens je event. Ik ontzorg jou op de achtergrond tijdens je meeting.

ZOOM begeleiding van jouw online meeting met het ZOOM-Sidekick pakket

Ik maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!
video-conference-5162927_1920

Wat krijg je?

 

In de voorbespreking bespreken we je script zodat ik precies weet hoe je sessie eruit ziet en wat jouw doel is van de sessie. We bespreken onze rollen: wat doe jij en wat doe ik tijdens de meeting. Ook zorgen we dat eventuele presentaties en andere documenten bij mij klaar staan om te delen.

Tijdens jouw sessie ben ik je co-host en neem de taken op de achtergrond van je over. Je hoeft je geen zorgen te maken over vragen in de chat zoals  ”mijn audio doet het niet”, “waar vind ik de gallery view knop”. Als mensen tussentijds binnenkomen laat ik ze binnen. Ik houd inkomende vragen in de gate en kan deze voorleggen na de presentatie. Ik zet je poll en break-out rooms klaar om te starten.

Na de sessie zorg ik ervoor dat je de pollresultaten, presentaties, sceenshots van whiteboards & annotaties en een screenshot van je event hebt om te delen met je deelnemers.

Wat levert het je op?

 

Je kan je focussen op het wezenlijke, namelijk jou deelnemers.

Je wordt niet afgeleid.

Met meer vertouwen je ZOOM sessie in

Geruststelling dat je er niet alleen voor staat!

ZOOM-sidekick begeleiding

live begeleiding tijdens je ZOOM sessie

wat je krijgt

Wat je krijgt

– voorbespreking (45 min)

– begeleiding tijdens je event (tot max 1 uur). Langere sessies mogelijk tegen meerprijs

– nazorg: informatiepakket bestaande uit de presentaties, evtl screenshots van annotaties, whiteboards en polls, gallery view screenshot van jouw sessie om te delen met jouw deelnemers

 

Jouw investering

EURO 199,-, excl BTW

Profiteer nu van de aantrekkelijke introductieprijs van 149,- EURO, excl BTW

 

Boek nu een kennismakingsgesprek

Marjolijn voegt als co-host bij een Zoom-meeting direct veel toe. Dankzij haar kan ik me volledig concentreren op de inhoud, terwijl zij alles er omheen doet. En als ik zeg alles, bedoel ik ook alles: deelnemers toelaten, muten, chatten, vragen beantwoorden van deelnemers, een poll opzetten, een online brainstorm organiseren. Maar ook in de voorbereiding en de afronding, die minstens zo belangrijk zijn bij een goede online meeting, neemt ze veel organisatorisch werk uit handen. Met de hulp van Marjolijn kan ik me met een gerust hart focussen op mijn inhoudelijke rol als moderator.
Erik-Jan Bolsius – Director Interact Law

Veel gestelde vragen

 

Mijn meeting is in het Engels, Duits of Frans, is dat een probleem?

Nee, dat is geen probleem. Nederlands is mijn moedertaal, maar ik spreek vloeiend Engels en Duits. Mijn Frans is goed genoeg om een jouw sessie te volgen en te begeleiden.

Moet jij toegang hebben tot ons netwerk om ons te begeleiden?

Nee, je kan mij co-host maken aan het begin van de sessie. Vanaf dat moment kan ik taken op de achtergrond voor je overnemen.