Online Meeting Sidekick: live begeleiding van jouw Meeting

Je houdt binnenkort een belangrijke vergadering, conferentie of training in bijvoorbeeld ZOOM Meeting. Jij hebt de tools zoals ZOOM al prima onder de knie. Maar hoe zorg je ervoor dat je alle ballen tijdens de meeting in de lucht houdt? Logisch dat je de volle aandacht wilt hebben bij de deelnemers en focussen op je presentatie.

Je wilt niet afgeleid worden door gedoe op de achtergrond

 

Wie laat mensen tussentijds binnen? Wie volgt de chat? Wie zorg dat iedereen on mute blijft? Wie zet de poll klaar? Wie bereidt de break-out rooms voor? Wie beantwoordt technische vragen?

Ik heb dé oplossing voor jou. Ik help jou als sidekick tijdens je event. Ik ontzorg jou op de achtergrond tijdens je meeting.

Begeleiding van jouw online meeting in bijvoorbeeld ZOOM met het OnlineMeeting-Sidekick pakket

Ik maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!
video-conference-5162927_1920

Wat krijg je?

 

In de voorbespreking bespreken we je script zodat ik precies weet hoe je sessie eruit ziet en wat jouw doel is van de sessie. We bespreken onze rollen: wat doe jij en wat doe ik tijdens de meeting. Ook zorgen we dat eventuele presentaties en andere documenten bij mij klaar staan om te delen.

Tijdens jouw sessie ben ik je co-host en neem de taken op de achtergrond van je over. Je hoeft je geen zorgen te maken over vragen in de chat zoals  ”mijn audio doet het niet”, “waar vind ik de gallery view knop”. Als mensen tussentijds binnenkomen laat ik ze binnen. Ik houd inkomende vragen in de gate en kan deze voorleggen na de presentatie. Ik zet je poll en break-out rooms klaar om te starten.

Na de sessie zorg ik ervoor dat je de pollresultaten, presentaties, sceenshots van whiteboards & annotaties en een screenshot van je event hebt om te delen met je deelnemers.

Wat levert het je op?

 

Je kan je focussen op het wezenlijke, namelijk jou deelnemers.

Je wordt niet afgeleid.

Met meer vertouwen je Online Meeting sessie in bijvoorbeeld ZOOM

Geruststelling dat je er niet alleen voor staat!

Heb je een specifieke wens? Meer ondersteuning nodig bij het opzetten, plannen en de invulling van jouw meeting? Ik maak een offerte op maat voor jouw meeting.

OnlineMeeting-sidekick begeleiding

live begeleiding tijdens je online meeting sessie in bijvoorbeeld ZOOM

wat je krijgt

Wat je krijgt

– voorbespreking (45 min)

– begeleiding tijdens je event (tot max 1 uur). Langere sessies mogelijk tegen meerprijs

– nazorg: informatiepakket bestaande uit de presentaties, evtl screenshots van annotaties, whiteboards en polls, gallery view screenshot van jouw sessie om te delen met jouw deelnemers

 

Jouw investering

vanaf EURO 250,-, excl BTW

 

Boek nu een kennismakingsgesprek

Marjolijn voegt als co-host bij een Zoom-meeting direct veel toe. Dankzij haar kan ik me volledig concentreren op de inhoud, terwijl zij alles er omheen doet. En als ik zeg alles, bedoel ik ook alles: deelnemers toelaten, muten, chatten, vragen beantwoorden van deelnemers, een poll opzetten, een online brainstorm organiseren. Maar ook in de voorbereiding en de afronding, die minstens zo belangrijk zijn bij een goede online meeting, neemt ze veel organisatorisch werk uit handen. Met de hulp van Marjolijn kan ik me met een gerust hart focussen op mijn inhoudelijke rol als moderator.
Erik-Jan Bolsius – Director Interact Law
Marjolijn ontzorgt, zowel in voorbereiding d.m.v. een kennismakings-/intakegesprek als in de uitvoering (ondersteuning in zoom). Ik kan Marjolijn van harte aanbevelen, zeker wanneer het gaat om een digitale training / webinar is dit van toegevoegde waarde. Daarnaast is zij ook goed bereikbaar en prettig in contact.Reactie van een van de deelnemers:‘Het was enorm goed georganiseerd. Het overstappen naar de break-out sessies verliep heel soepel’
Antoine Vermeulen – Opleiding en Talentmanagement
Haya van Somerenstichting
Marjolijn bleek een betrouwbare partner bij onze online focusgroepen en online behoefteonderzoek . Met haar aan boord kunnen wij ons focussen op de inhoud en onze respondenten. Met haar kennis van innovatieve platforms is ze een echte aanwinst.
Ellen Altenburg – ContentKings

Veel gestelde vragen

 

Mijn meeting is in het Engels, Duits of Frans, is dat een probleem?

Nee, dat is geen probleem. Nederlands is mijn moedertaal, maar ik spreek vloeiend Engels en Duits. Mijn Frans is goed genoeg om een jouw sessie te volgen en te begeleiden.

Moet jij toegang hebben tot ons netwerk om ons te begeleiden?

Soms wel. In sommige gevallen is het nodig in te loggen vanuit het hoofdaccount. In andere gevallen kan je mij host of co-host maken aan het begin van de sessie. Vanaf dat moment kan ik taken op de achtergrond voor je overnemen.